MiH Frukost med

Panelsamtal

Kompetensförsörjning

Många vittnar om att det blir allt svårare att hitta rätt personal. Detta ämne ska vi belysa från olika infallsvinklar tillsammans med flera olika aktörer.

Hör Emma Frank Landgren, processledare inom Helsingborgs stad som arbetar strategiskt tillsammans med näringslivet för att hitta smartare sätt att samarbeta kring frågan. Emma kommer bland annat berätta om branschråd, pilotprojekt och hur framtidsplanerna ser ut.

Hör även olika representanter från Rekryteringsbranschen Adecco och Skillway belysa problemet. Inom vilka branscher är det tuffast att hitta kompetens, vad beror det främst på och vad kan vi göra åt saken?

I panelen finner ni även Sara Sellerfors VD för Ikeas initiativ DM (Do More) på Drottninghög. Hon inspirerar till att vi måste se till hela arbetsmarknaden när vi rekryterar och berättar om hur vi gör för att ta tillvara kompetens och personer som inte varit på arbetsmarknaden i Sverige tidigare.

Välkommen till en morgon med inspirerande samtal om vad kompetensbristen innebär just för denna region och vad vi kan göra åt den.

17 februari, 2023

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!