MiH Frukost med

3 framgångsrika kvinnliga entreprenörer

Kvinnligt entreprenörskap

Samtal med 3 regionala kvinnliga företagare som har skapat och leder framgångssagor. Hör om deras spännande resor, deras framgångar och motgångar och hemligheterna bakom framgångarna.

Sofie Laupa startade och driver Loyalty Group. Företaget grundades för 10 år sedan och har sedan dess utvecklats i raketfart och är ett ledande expertföretag inom lojalitetslösningar. Företaget levererar kompletta digitala system både för poänginlösen, förmåner och motivation med bland annat Postkodlotteriet som kund.

Cassandra Jertshagen tog över VD-jobbet på Jefast 2017, endast 26 år gammal. Jefast har som filosofi att erbjuda prisvärda bostäder och lokaler i attraktiva områden och koncentrerar sitt fastighetsbestånd till Helsingborg. Sedan 2008 bedriver de även hotellverksamhet i Florida. De ansvarade bland annat för ombyggnaden av SöDER Gallerian och nybygget av 20-våningshuset Söders Höjder. 2018 placerade sig Cassandra på tredje plats över mäktigast i Nordvästra Skåne (HD:s Maktlista)

Jenny Rydhström är idrottskvinnan (vunnit SM i boxning 2004 och 2006) och entreprenören som för 22 år sedan bildade Gents, tillsammans med två kusiner. Visionen var att skapa ett sortiment långt ifrån engångshyvlar och små tussar av toalettpapper i ansiktet. Idén blev till ett blomstrande företag som inte bara erbjöd e-handel utan även fysiska butiker och sina egna varumärken till andra butiker såsom NK och Åhléns.

Hör alla tre berätta om sina resor och deras väg till framgång!

Inte medlem ännu? Välkommen att mejla info@mih.m.se så får du prova gratis!

27 januari, 2023

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!