MiH Frukost med

Kalle Rosensköld

Marknadsföring med (mobil) film

Film och video har blivit en självklar A-faktor för företag och organisationer som vill nå ut på sociala medier, vare sig man vill attrahera (kandidater, kunder, besökare, följare), stärka sitt varumärke, underhålla eller utbilda. 

Kontinuitet, autenticitet och hög närvaro med t ex korta ”short time videos” kräver effektiva och lättanvända verktyg. Rörligt material i form av mobilfilm är ett just detta – billigt, snabbt och enkelt. Vi har ju alla både videokamera och marknadsplats i vår ficka. Det vi behöver lära oss är (mobil) filmteknik, filmskapandets grunder, värdeskapande content och marknadsföring. 

Inspirationsföreläsningen – med efterföljande Fördjupning – visar på ett pedagogiskt och inspirerande sätt hur ni kommer i gång, vad ni ska tänka på, varför ska ni använda er av (mobil) film, hur apparna fungerar och vilka tekniska hjälpmedel som ni bör känna till. 

Kalle Rosensköld brinner för inspirera, guida, leda, utbilda och hjälpa andra att växa och utvecklas. Denna morgon får vi lära oss mer om att vi alla är marknadsförare som på ett snabbt, enkelt och billigt sätt kan nå ut. Ta del av konkreta videotips och kunskap om hur vi med små enkla medel når ut till nya kunder med hjälp av tittarvänliga videos.

“Jag lever som jag lär, älskar mobilfilm och social medier. Trivs framför kameran och exponerar gärna min kreativitet på TikTok där jag skrapat ihop ca 300 000 följare. Jag gör +400 mobilvideos per år, för mina +300 000 följare, fördelat på ca 10 olika kanaler. Dessa videos hittar ni främst på min TikTok, Instagram och LinkedIn men även på Facebook och på de sociala kanaler som jag administrerar.”

Efter morgonens frukost och inspirationsföreläsning finns det möjlighet att grotta ner sig ännu mer i mobilfilmens underbara värld. 

Fördjupningen visar på ett pedagogiskt och inspirerande sätt hur ni kommer i gång, vad ni ska tänka på, varför ska ni använda er av (mobil) film, hur redigeringsappar fungerar och vilka tekniska hjälpmedel som ni bör känna till, med syftet att:

-Attrahera någon, t ex kandidater, kunder, besökare eller följare.
-Marknadsföra produkter/ tjänster.
-Bygga/ stärka sitt varumärke.

Läs mer och anmäl dig till fördjupningen/workshopen HÄR

4 mars, 2022

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!