MiH Frukost med

Samtalspanel

Med fokus på hållbarhet

Denna morgon sätter vi åter hållbarhet på agendan! Lyssna till olika företags hållbarhetsarbete, hör dem diskutera och argumentera. Varför inte själv ta del i samtalet genom att ställa frågor?

Hör Soraya Axelsson kommersiellt ansvarig för Öresundskrafts projekt CCS, Carbon Capture & Storage som ska fånga in koldioxid och lagra den för att tillsammans med näringslivet nå stadens mål om klimatneutralitet till 2030.

Mahlin Gustafsson från SPP, kommer berätta om SPP:s resa till att bli världens mest hållbara Pesnions- och försäkringsbolag. 

Hör Henrik Johansson, hållbarhetsansvarig på Loyalty Group, berätta om hur de arbetar med långtgående kontroll gällande arbetsförhållanden hos sina leverantörer framför allt i Asien och för att minska klimatavtrycket.

Rebecca Saaby Mehlum från Fojab kommer att berätta om hur dem som arkitekter arbetar med hållbarhet i sina projekt och tillsammans med andra i branschen arbetar för att få ner byggindustrins miljöpåverkan. ”Vi som arkitekter känner ett stort ansvar i att kunna påverka den byggda miljön i en mycket mer hållbar riktning som kan minska utsläppen i byggbranschen och skapa miljöer som är hållbara både ekologisk, ekonomisk och socialt.”

Denna morgon vill vi ge inblick i flera företag och branscher och hur dem har ställt om inför framtiden samt belysa bredden i hållbar utveckling.

  • Obs! Kom ihåg att avanmäla dig vid förhinder. Ej avbokad plats debiteras med 150 kr.
  • När du anmäler dig godkänner du att ditt namn syns på deltagarlistan för eventet. Om du inte godkänner detta vänligen maila till info@mih.m.se.

29 september, 2023

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Dunkers

Pris