MiH Guld med

Näringslivsgalan

MiH Guld 2021

Hjärtligt välkomna att hylla Nordvästra Skånes näringsliv med en storslagen kväll den 28 april tillsammans med oss i Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.

MiH Guld 2021 äger rum i kongressalen på vackra Clarion Hotel & Congress Sea U. Det blir en fartfylld kväll under ledning av Isaac & The Soul Company som tar oss med på en Talk Show Live med massor av underhållning, musik och självklart en guldkantad prisutdelning. Hotellets kök har komponerat en utsökt 3- rätters middag med god dryck därtill.

Under kvällen delar vi ut priser till Årets Företag, Årets Personlighet, Årets Nytänkare, Årets Startup samt specialpriset Årets Hjärta.

Vi börjar kvällen med mingel och ett glas bubbel kl. 18.30. Middag med prisutdelning, talk show och en fantastiskt musikalisk show med Isaac & The Soul Company förgyller scenen mellan kl. 19.00 till 23.00.

I kvällens paket ingår 3-rätters festmiddag, 1 glas bubbel samt 2 glas vin/öl/alkoholfritt till middagen och en storslagen underhållning från scen.

Det här blir en kväll med extra glans, en kväll ni inte vill missa – så samla vänner, personal, kunder eller en hjärtevän och kom och fira med oss!

28 april, 2022

Tid

18:00 – 23:00

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!