MiH Guld med

MiH Guld 2022

MiH Guld 2022

MiH Guld Helsingborgsregionens näringslivsgala – En guldkantad avslutning på HBG TALKS!!

Hjärtliga välkomna att hylla Nordvästra Skånes näringsliv med en storslagen kväll den 13 oktober. Under festliga former på vackra Clarion Hotel & Congress Sea U presenteras vinnarna av Årets Företag, Årets Personlighet, Årets Start-up, Årets Nytänkare, Årets Marknadsförare samt Årets Hjärta. MiH Guld arrangeras av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.

Detta är kvällen när MiH goes Casino Royal! Det blir en fartfylld kväll mycket glans, god mat, musik och underhållning i världsklass och självklart en guldkantad prisutdelning! Kvällen börjar med god tid för mingel, snittar och bubbel medan du lyssnar på jazzband och knyter nya kontakter. Därefter äter vi huvudrätt och dessert i stora kongressalen med god dryck därtill. Så damma av din festblåsa och kostym, eller varför inte din smoking, och samla vänner, personal, kunder eller en hjärtevän och kom och fira med oss! En kväll ni inte vill missa!

I kvällens paket ingår förrätt i form av snittar och snacks med 2 glas bubbel samt två rätters meny i kongress-salen med 1 glas vin/öl/alkoholfritt till middagen samt kaffe till efterrätten och en storslagen underhållning från scen.

Vi ses!!

13 oktober, 2022

Tid

18:00 – 00:00

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!