MiH Frukost med

3 restaurangägare från regionen

Var befinner sig restaurangbranschen efter pandemin?

Möt 3 av regionens restaurangägare och lyssna till deras ord om branschens trender, möjligheter och utmaningar! Michael Fogelqvist, VD/Ägare KOL & Cocktails och Yoko, Henrik Hjort VD/Ägare Heat, Isabell Seger VD/ägare av L´enoteque.

Hur är restaurangbranschen i Helsingborg? Hör dem berätta om sina framgångssagor men även generellt om branschen. Hur har den återhämtat sig efter pandemin, vad ser man framåt? Hur påverkar ex höjda priser på råvaror branschen? Vilka trender och utmaningar ser man framåt?

Inte medlem ännu? Självklart får du prova på en gång gratis. Mejla din anmälan till info@mih.m.se så skriver vi upp dig

2 september, 2022

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!