MiH Frukost med

Klimatavtal i Helsingborg

2010 års växthusgasnivåer till 2030 – klarar vi det?

Helsingborgs stad är ledande inom klimat- och miljöfrågor och har utsetts till Miljöbästa kommun minst fyra gånger.

Koordinator Karolina Nilsen och näringslivsutvecklare Rikard Malmberg berättar allt du behöver veta om vad klimatavtalets innehåll, resultaten hittills och vad som krävs för att vi tillsammans ska nå målen! Kom och bli inspirerarad och få tips om vad just ditt företag kan göra och vilka stöd som finns att få!

Stadens miljöarbete hade inte varit värt något utan våra företags, organisationers och invånares engagemang och insatser. Det finns ett stort driv och engagemang hos företagen i staden och många har kommit långt i sina klimatsatsningar. Därför kommer Anders Lundblad från Öresundskraft och Magnus Lambertsson från Wihlborgs och berättar om sina engagemang i klimatavtalet och vilka åtgärder dem som företag har gjort hittills.

Klimatavtal i Helsingborg är en plattform och en möjlighet för dig och ditt företag att vara med och bidra till klimatomställningen. Här finns möjlighet att få stöd och inspiration, men framförallt att samverka och göra action tillsammans med staden och andra företag!  

Tillsammans når vi LÄGRE!

Bo Nilsson från A Sustainable Tomorrow är moderator denna morgon.

06.45 – 7.30 Mingelfrukost

07.30 – 8.30 Föreläsning

Är du inbjuden av staden för detta event? Mejla din anmälan till info@mih.m.se

25 mars, 2022

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!