MiH Frukost med

Vinnarna MiH Guld

Vinnarna MiH Guld

Denna morgon är det fokus på vinnare! Den 13 oktober utsågs vinnarna under festlig galakväll i sex olika kategorier. I maj månad är det hög tid att nominera till MiH Guld 2023. Men hur har det gått för vinnarna av MiH Guld 2022?

Årets Företag – Ohlssons hjälper företag, kommuner, industrier och privatpersoner att bli mer hållbara genom avfallshantering, återvinning, transport och entreprenad.  Med en företagskultur präglad av ödmjukhet och jäklar anamma, har Ohlssons under drygt två decennier vuxit som en av regionens viktigaste ambassadörer i praktiskt hållbarhetsarbete.

Årets Start-up – No Xcuses gör färdiga maträtter för människor som vill äta gott och klimatsmart. Med stor kreativitet och kunskap om mat och råvaror gör No Xcuses det möjligt för konsumenter att på ett enkelt sätt genom plantbaserad mat bidra till både bättre hälsa och miljö.

Årets Marknadsförare – Väla. Med ett ständigt ökat intresse har Väla lyckats skapa sig ett varumärke inte bara känt i regionen utan hela landet. Det mest tongivande i deras marknadsföring är deras väl genomförda event. Med god samverkan och samarbete med butikerna blir köpcentret till en enhet som är välbesökt och omtyckt. Trots tomma lokaler på andra håll har Väla full beläggning.

Årets Personlighet – Mona Ammar Persson. Med sitt Instagram-konto bjuder polisinfluencern Mona Ammar Persson in sina följare till en ofiltrerad vardag. Hon ger oss nya perspektiv och är en inspirerande och ödmjuk förebild. Vi möts av kärlek och humor – och en vilja att alla ska ha en trygg vardag tack vare våra poliser. Enligt Mona ska världen mötas med medmänsklighet och förståelse och hennes skildringar ger hopp om en tryggare vardag.

Årets hjärta – Support for Ukraine startades av en grupp volontärer och eldsjälar i Helsingborg och har sedan krigsutbrottet samlat in och distribuerat pengar, förnödenheter och materiel, arrangerat välgörenhetsgalor och koordinerat en lång rad hjälpinsatser. Insamlingarna sker två gånger i veckan på Mind-Park och distribueras med hjälp av olika samarbetspartners till olika delar av Ukraina.

Hör dessa personer och verksamheter berätta hur dem blev vinnare, vad som har hänt sedan galan och vad dem har i siktet för framtiden!

28 april, 2023

Tid

06:45 – 08:30

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd