Marknadsföreningen - Möjliggör mötet

 

 


 

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass.

Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är en ideell förening som grundades 1933. Idag är MiH södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.

Marknadsföreningen brinner för Nordvästra Skåne, en region med över 300 000 invånare och mer än 30 000 företag. Vår uppgift är att bevaka och lyfta fram de frågor som berör och kan stimulera entreprenörskapet. Men också att göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Marknadsföreningen har drygt 800 personliga medlemmar. Varje fredag mellan kl. 06.45-08.30 arrangeras Frukostklubben på Dunkers Kulturhus, vilken lockar i genomsnitt 143 pers/gång. 

Höstterminen inleds med en sommaraktivitet.

Året avslutas med Luciamorgon i Mariakyrkan med gröt, tomte och luciatåg.

För dig som är heltidsstuderande arrangerar vår studentsektion MiH Student spännande aktiviter såsom företagsbesök. MiH Student har även ett populärt mentorprogram där du har möjlighet att få en mentor ur näringslivet.

Som medlem är du viktig. Dels för att du på så sätt stöder vårt arbete att sätta mer fokus på vårt närområde, dels för att du med ditt medlemskap kan berika oss alla med dina kunskaper och din erfarenhet. Samtidigt blir vi starkare ju fler som är med. Det har vi alla glädje av.

Välkommen att bli en del av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen!

 

Ett medlemskap i Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen innebär:

att du ingår i ett nätverk med ca 800 medlemmar.
möjlighet att delta på cirka 50 Frukostklubbar och evenemang per år.
är med och påverkar regionens utveckling.
blir inspirerad och stimulerad.

Medlemskapet är personligt och giltigt 12 månader från ansökningsdatum.

Ansökan om medlemskap är bindande och om du vill säga upp ditt medlemsskap vill vi ha det skriftligen via mail.

Ansök om medlemskap här

Årets-MF.jpg


Vår verksamhet

Föreningen skall främja sådan verksamhet som ger medlemmarna kunskap och kontakter för framgång. Marknadsföreningen skall förverkliga detta syfte genom att arbeta för samarbete och erfarenhetsutbyte mellan företag inom Helsingborgsregionen och föreningens medlemmar. Marknadsföreningen skall därför ligga långt fram inom marknadsföringsområdet.

År 1919 grundades Svenska Reklamförbundet i Stockholm. I föreningen fanns då även ett fåtal medlemmar ifrån övriga landet. I mars 1933 startades Hälsingborgs Reklamförening - det som senare kom att utvecklas till Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen. Varje år arrangerar Marknadsföreningen över 50 olika aktiviteter.

 


Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.