MiH Lunch med

Hållbarhetslunch

Hållbarhetslunch

Samarbetet med våra hubbpartners fortsätter även utanför den årliga A sustainable-konferensen och i januari bjuder vi in till en gemensam lunch med en riktigt spännande agenda.

Ta chansen att nätverka över gränserna, ladda på med inspiration kring hållbarhetsarbete och få spännande information inför A Sustainable Tomorrows 10-årsjubileum 2023. Vi kommer också få besök av en omtalad inspiratör och glädjespridare som gästade A Sustainable Tomorrow för två år sedan: Nils Phillips! Den Röstångabaserade eldsjälen kommer berätta vad som hänt i R:ekobyn sedan sist. 

Välkomna till Akea Lounge på Olympia i Helsingborg den 17 januari mellan 11.30-13.00

Begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Till lunch serveras en hållbar och närodlad buffé med råvaror från Ikeas DM-projekt, som gjorde succé på Drottninghög under H22 City Expo i somras. 

Sista anmälningsdag är onsdag 11 januari och träffen är gratis. Om du har några frågor kring anmälan eller vill avanmäla dig, kontakta Max Persson på max.persson@oresundskraft.se. En no show-avgift om 500 kronor kommer att debiteras till förmån för välgörande ändamål om du uteblir utan att ha lämnat återbud senast 16 januari 12.00.

Vi ses i januari! 

Hållbara hälsningar från Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen, SPP, ÖresunDskraft, HIF, HIK

#tillsammansför17

17 januari, 2023

Tid

11:30 – 13:00

Plats

Olympia, Akea lounge

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!