MiH Safari med

MiH22 Safari

Häng med på en spännande resa till Företagslandet!

Hoppa ombord på bussen som tar oss runt på en trevlig Företagssafari i Helsingborg med omnejd. Under en eftermiddag får du besöka fyra företag i framkant som alla genomsyras av hållbarhet, innovation och mod! Vi får en guidad tur på respektive företag så räkna med många spännande berättelser. Men inte nog med det, vi har även vår egen H22-guide med oss på bussen, Monica Frisk, som hinner ge oss de bästa tipsen inför H22-mässan under resans gång. Goodiebags och andra överraskningar väntar också!

Vi samlas utanför Dunkers 12.30, bussen avgår 12.45 till DM Drottninghög, IKEAs projekt Do More, där vi avnjuter en härlig lunch samtidigt som IKEAs projektledare berättar om uppbyggnaden av detta unika projekt. 

Därefter går turen vidare till Lottenlund Estatevingården i Allerum. Tina Berthelsen, entreprenören och grundaren guidar oss runt bland vinrankorna och berättar om sin företagarresa och hur det ens är möjligt att få vindruvor att växa i den skånska myllan. Självklart får vi provasmaka gårdens vin som är tillverkat med kvalitet och smakupplevelse i fokus. 

Vi hoppar ombord på bussen igen som nu tar oss till den innovativa statsdelen Oceanhamnen och det rykande heta och nyöppnade hotellet Scandic Oceanhamnen. Vi får en guidad tur på hotellet och en inblick i hur bygget skapats, med hållbarhet som ledstjärna, samtidigt som vi njuter av den helt makalösa utsikten!

Håll i dig nu, för nu går bussen går vidare till Ångfärjeparken där vi kommer få ta del av racingförarnas värld genom att få känna och klämma på racingbilarna hos STCC. Den största anledningen till varför safaribussen stannar just här är dock för att ta del av en världsnyhet för racingbilar som lanseras just den 9 juni – och som går i hållbarhetens tecken! Mer än så kan vi inte säga, det är TOP SECRET fram till den 9 juni. Vi ses då!

Tider: 

12.30             Samling utanför Dunkers 

17.45             Tillbaka i centrum

Eventet kostar 125 kr och då ingår lunch. Medlemmar swishar på plats. Mer info kommer och vi ser fram emot en lärorik resa med dig!

9 juni, 2022

Tid

12:30 – 17:45

Plats

DM Drottninghög

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!