MiH Lunch med

MiH Partnerlunch med gäst Torkild Strandberg

MiH Partnerlunch

Ett tillfälle där du som partner till MiH träffar andra partners under lättsamma former.

Vi träffas hos vår nya partner Nabo Matbar (Drottninggatan 124) och äter en god lunch tillsammans. God tid finns för att lära känna de andra partners men vi får även lära känna restaurangen och dess ägare.

Dessutom hör vi ett samtal mellan Marcus Ekdahl (chefredaktör HD) med nummer 1 från HD:s maktlista, Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsen ordförande i Landskrona, om framgångarna och makt.

När moderpartiet balanserade på riksdagsspärren fick L i Landskrona mer röster än någonsin – 38 procent. En tydlig Torkildeffekt, enligt statsvetaren Anders Sannerstedt.

Strandberg är även den NV-skånska politiker som fick överlägset flest personkryss i valet. Nästan dubbelt så många som tvåan, Christian Orsing (M) i Helsingborg. En minst sagt stabil position inför den femte mandatperioden som Landskronas högsta politiker.

Noterbart är också att det Torkild-ledda styret var bland de första att ha ett tajt samarbete med SD, redan från 2006. Men när SD efter årets val släpps in i värmen i både riksdagen och i allt fler kommuner, då har styret i Landskrona (L, M , MP) skaffat egen majoritet och kan helt bortse från SD.

Varmt välkomna alla partners!

9 mars, 2023

Tid

11:30 – 13:00

Plats

Nabo Matbar

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!