MiH Safari med

MiH Safari

MiH Safari

Vi hoppar på safaribussen vid lunchtid och besöker tre företag i regionen. Första stoppet blir i Lakritslandet. Ute i den skånska myllan bland lakritsrötter och lakritsbin får vi inblick i processen från lakritsrot till färdig produkt. Stoppet bjuder självklart på lakritsprovning. Vilken är din favorit? Är det Liqourice almonds, liqourice raspberry eller salta häxan?

Andra stoppet går även det i matens tecken och blir på en alldeles ny superanläggning om 44 000 kvadratmeter!! Vi pratar såklart om Greenfoods nya anläggning. Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat, koncernen har vuxit kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. Anläggningen är byggd för att tillgodose den stora efterfrågan, stärka kunderbjudandet och hantera planerad tillväxt som företaget har.

Sista stoppet blir hos våra vänner i Landskrona där vi möts upp av evenemangsansvarig för Landskrona Stad som tar oss på en vandring genom Citadellområdet, slottet och borggården och bort mot MiH Guld vinnaren Smörtaxen (vann priset Årets nytänkare och fick flest röster av alla). Avslutningsvis får vi lite gott att dricka och något att mumsa på under vårt sista stopp på Konsthallen och Thimans Vinbar/Café 63 samtidigt som vi får reda på vad som är på gång i Landskrona.

Safarin avslutas med sommarfest på Tropical Beach vilket också blir terminsavslutningen – vänligen observera att det är ett separat event för kvällen, så missa inte att boka in dig på det.

8 juni, 2023

Tid

12:30 – 17:00

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd

Får du vårt nyhetsbrev?

Om inte registrera dig längst ned på denna sida, så missar du ingenting!